Cine suntem • Grădinița cu Program Prelungit Nr. 26 promovează un învăţământ preşcolar la nivel european: un curriculum diferenţiat care să acorde şanse egale tuturor copiilor, construirea unui mediu educaţional centrat pe nevoile curente şi de viitor ale copiilor, ale părinţilor,   respectându-se atât autonomia individuală, cât şi cea instituţională; extinderea serviciilor educaţionale oferite comunităţii.

  Sediul unităţii de învăţământ se află situat pe strada Teiului nr. 3, în Zona Dacia, o zonă cu o viteză de dezvoltare sporită în ultimii ani şi unde tendinţa de dezvoltare imobiliară a fost din ce în ce mai pronunţată. În aceeași măsură, este una dintre zonele cu o percepţie pozitivă asupra costului vieţii în acest moment,  putând fi martorii unei continuări a acestei direcţii, atât în ceea ce priveşte preţurile, cât şi numărul de locuinţe noi construite, generând astfel o creștere a populației tinere.

  Cine suntem Gradinita pp26 Timisoara

  Grădinița cu Program Prelungit Nr. 26 Timișoara întruneşte normele în vigoare şi condiţiile de confort, răspunde nevoilor de educaţie ale preşcolarilor, atât în ceea ce privește învățământul preșcolar, cât și în ceea ce privește dezvoltarea personală a preșcolarilor din zonă, având în dotare o sală de sport modernă și un bazin de înot adaptat vârstei.

  În Grădinița cu Program Prelungit Nr. 26 Timișoara  copiii desfăşoară activităţi specifice vârstei cu cadre didactice specializate, servesc trei mese pe zi pregătite în bucătăria unităţii, au program de odihnă şi somn/program de relaxare, beneficiază de asistenţă medicală din partea celor două asistente medicale calificate și a unui medic de circumscripție școlară arondat.

  În anul școlar 2020-2021, în Grădinița cu Program Prelungit Nr. 26 sunt înscriși un număr de 473 de preșcolari, dispuși în 18 grupe organizate pe nivele de vârstă, după cum urmează:

   

  • Grupa mică cu predare în limba română
   4
  • Grupa mijlocie cu predare în limba română
   5
  • Grupa mare cu predare în limba română
   6
  • Grupa combinată cu predare în limba maghiară
   2
  • Grupa combinată cu predare în limba germană
   1